Seasonsbehandeling

Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De ‘New York city girl’ laat niets aan het toeval over. Perfecte haren en prachtige huidjes, alles wordt uit de kast gehaald om er fabulous uit te zien. Het motto: oud worden kan altijd nog. Succes is haar drijfveer. Goede huidverzorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis.

Met de NWYRK Seasons van Cenzaa nemen wij u mee naar deze dynamische stad New York. Maak kennis met de beste producten op het gebied van huidverzorging en -verbetering en een aanzet tot een gezonde lifestyle met healthy smoothies. Alleen de New York-standaard is goed genoeg.

Elke buurt in New York heeft zo zijn eigen schoonheid. Allen prachtig en op hun eigen manier, net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. Cenzaa voert u mee langs prachtige locaties en wijken. New York, een stad die je moet beleven... Voel je een vrouw van de wereld!
In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. Onze behandelingen zijn geïnspireerd op een fantastische wereldstad. Deze luxe New York behandelingen zijn bruisend, net als de “Big Apple” zelf.

Healthy Beauty Boost Treatment (€ 45,-)

New York is een walhalla als het gaat om voeding en gezondheid! The city waar een gezonde levensstijl en healthy food samengaan met een druk bestaan. Tijdens deze Healthy Beauty Boost ervaart u in no time resultaat en ervaart u de kracht van de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection.


De behandeling bestaat onder andere uit:

Maximale doorbloeding met de Dry Skin Brushing, Intensieve huidvernieuwende peeling, Liftende massage met Caviar Ampul, Gezonde smoothie


Laat u verrassen!


60 minHigh Class Caviar Treatment (€ 60,-)

New York zo luxueus en glamoureus mogelijk beleven? Maximale huidverbetering, unieke massages, betoverende geuren en de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection zijn kenmerkend voor deze treatment vol luxe en glamour! Enjoy this New York Special and make your skin Smooth, Soft & Shining!

De behandeling bestaat onder andere uit:
Maximale doorbloeding met de Dry Skin Brushing, Intensieve huidvernieuwende peeling, Liftende massage met Caviar Ampul, Sensationele massage met de Cocooning Candle, Hotstone massage met liftende decolleté creme, Glas champagne

Laat u verrassen!

90 min